Restaurant De Overbeek

Welkom bij Restaurant de OverBeek


De OverBeek is een restaurant dat u de ingrediënten en gerechten uit de streek wilt laten proeven. De jonge, dynamische (keuken)brigade verzorgt uw diner of lunch in een ongedwongen sfeer. U kunt bij ons zowel in het restaurant als in een aparte ruimte terecht voor lunch, diners, feesten, partijen. Ook is het mogelijk om ruimtes te reserveren voor vergaderingen en bijeenkomsten. Tevens hebben wij een groot betegeld terras met 80 zitplaatsen waar u met mooi weer ook kunt eten. Voor de kinderen is er buiten een speelweide voorzien van verschillende speeltoestellen.

We zijn als bedrijf steeds op zoek naar bijzondere producten met een goede prijs- kwaliteitverhouding die onze keukenbrigade voor u verwerkt in onze menukaart. In het aspergeseizoen hebben we natuurlijk asperges van eigen bodem. De asperges worden 's morgens gestoken en liggen 's avonds bij u op het bord. Verser is niet mogelijk!

Onze menukaart verandert met de seizoenen mee en biedt altijd ruime keuze uit vis en vlees. We beschikken over ruim 90 zitplaatsen op de begane grond. Op onze bovenverdieping is plaats voor nog eens 90 personen. Wij hebben een grote eigen parkeerplaats met ruimte voor 50 auto’s. Ook aan de (elektrische) fietsers is gedacht; er zijn 16 oplaadpunten voor elektrische fietsen. De gehele begane grond is rolstoelvriendelijk.

Wilt u dezelfde service en kwaliteit die u van ons gewend bent aan huis of op uw bedrijf, dan informeren wij u graag over onze catering mogelijkheden. De OverBeek Catering is in staat om buffetten te verzorgen tot 200 personen. Op onze cateringpagina vindt u meer informatie.

Tot ziens bij restaurant "de OverBeek"!